azrind's FotoPage

By: azrind othman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Sunday, 11-Jan-2009 02:59 Email | Share | | Bookmark
3 orraaangg dahhhhhhh

 
 
 


Sunday, 11-Jan-2009 02:54 Email | Share | | Bookmark
muhammad luthfi

one day old
1 week old
2 weeks old
View all 5 photos...


Sunday, 12-Oct-2008 06:36 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT HARI RAYAAAAA.....

 
 
 
View all 8 photos...
SELAMAT HARI RAYA KAWAN2....tahun ni tak beraya sakan sgt coz sarat sangat2 dah..nak berjalan pun malas...as usual raya pertama di rumah suamiku....isteri mithali la kata kan..hehheheeh petang baru balik rumah saya...pagi2 pkl 530 dah bangun siap2 apa yang patut..mmg begitu rutin sejak dah bekeluarga ni....anak2 pulak selalunya awal..pagi raya aritu ntah kenapa pkl 730 pun taknak bangun lagi..abahnya kejut aufa n wafiq kata nak raya pakai baju raya...baru bangun tapi nampak semangat dan dah pandai aufa n wafiq feel hari raya...buat kali pertama semenjak berkahwin n ada anak...raya tahun ni saya p semayang raya... ya la tahun depan for sure tak dapat p bila dah ada bb kecik ni...aufa pun siap dengan telekung semayang..wafiq pulak lengkap berbaju raya....

yang tak tahan org tgh nak semayang raya si wafiq pulak nak terkucil..last2 lepas abis doa terus balik...tak sempat dgr kutbah. hehehheh ni adala gambar yang diambil masa raya aritu...



Monday, 7-Jul-2008 04:06 Email | Share | | Bookmark
pose adik

 
 
 
View all 6 photos...


Monday, 7-Jul-2008 03:57 Email | Share | | Bookmark
pose kakak

 
 
 
View all 6 photos...






[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net